Over ons

foto[5126]

Ons verhaal

Dimitri en Kris laten u binnen hun stijlvol huis, een gezellig samenzijn met familie en vrienden beleven.

Wat ooit begon als een hobby, is uitgegroeid tot een passie die in staat is om u en uw gezelschap met allerhande lekkers te verrassen, in een intiem, huiselijk kader. Het interieur met royale tafel, exclusief voor u en uw gezelschap, straalt sfeer uit en laat u smaakvol genieten.

De gastheer, Dimitri, is in staat om ieder individu op persoonlijke wijze te ontvangen. Zijn spontaniteit en vriendelijke lach zorgen voor een warm onthaal en bediening op maat. Hier voelt iedere gast zich geheel welkom!

De chef, Kris, is de kunstenaar achter het fornuis. Zijn nieuwsgierigheid naar diverse smaken leidt tot unieke, eigentijdse gerechten. Met dagverse producten is hij in staat u telkens een heerlijk schouwspel voor te schotelen.

En-Tour-Age biedt u een unieke formule van tafelen, waar u de huiselijke sfeer ervaart. U kunt bij ons reserveren vanaf 6 tot een maximum van 14 personen.  Bij reservatie staat En-Tour-Age enkel en alleen voor jullie gezelschap klaar. Bij de menusamenstelling kunt u naar believen kiezen tussen bepaalde voorgestelde menu's of zelf een gepersonaliseerd menu samenstellen, aan de hand van stuk voor stuk heerlijke gerechten uit de suggestielijst. U kunt tevens opteren voor een typisch Vlaamse of Spaanse culinaire belevenis. Flexibiliteit is troef, weinig is onhaalbaar.

Naast de Bistro, biedt En-Tour-Age u ook sfeervolle kamer- en thema-inrichting bij u thuis. Wilt u de kerstdagen oplichten met fonkelende kerstdecoraties of wil u een feestje organiseren binnen een bepaald thema, dan kan En-Tour-Age Deco u helpen dit te verwezenlijken. Binnen onze Bistro kan u al kennismaken met tal van mogelijkheden, maar dit is echter maar het topje van de ijsberg. De fotogalerij laat u misschien al wegdromen.

 

Zoals u reeds kan merken, er zijn genoeg redenen om En-Tour-Age te ontdekken.

foto[5170]