En-Tour-Age Bistro

Indien u in het hoofdmenu, bij En-Tour-Age Bistro, het '+'  teken aanvinkt, krijgt u een overzicht van voorgestelde gerechten.

 

Samenstellen menu

En-Tour-Age biedt u de mogelijkheid een menu samen te stellen, die volledig  aan uw eigen wensen voldoet. U kunt kiezen voor een 5-gangenmenu (aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, en koffie) aan 54 euro of uitgebreid met een seizoensgebonden tussengerecht aan 58 euro pp. Tijdens dit menu zijn aperitief, dranken, halve fles wijn en koffie inbegrepen. Daarna kunt u per glas of fles het samenzijn verder zetten.

 

Als leidraad voor het menu vindt u steeds enkele menuvoorstellen. Deze kunt u naar smaak wijzigen volgens onze suggestiekaart. Indien u eerder opteert voor een thema, dan moet u zeker ons Spaans en Vlaams menu raadplegen. Op zondag is er eveneens de mogelijkheid tot het nuttigen van een brunch. Hierbij wandelt u vanaf ontbijt, over kleine gerechtjes naar het dessert. Uiteraard dienen jullie hiervoor tijdig te starten. De brunch kan u reserveren aan 45 euro pp. 

 

Vergeet ook niet om ons tijdig te laten weten als er vegetariërs of personen met allergieën aanwezig zullen zijn. Indien we het op tijd weten, verzekeren we u dat we een evenwaardig alternatief op tafel toveren.

 

Wanneer binnen de menusamenstelling duurdere ingrediënten gewenst zijn, dan worden deze via supplementen verrekend. 

 

Laat uw smaakpapillen de vrije loop en creëer uw eigen menu.